Sct. Georgs Gildet Værløse

Tidligere arrangementer

 
 
Formål
  Organisation
  Medlemskab
  Aktiviteter
  Årsprogram
  Naturlavsprogram
  Spejderkontakt
  Tidligere arrangementer
 

 

 

 

 


Gildets 40 års festskrift
 
  Værløsegildets 50-års fødselsdag i 2016

Der var feststemning
fra start. Der blev holdt en fin middag på Den Gamle Købmandsgård i Jonstrup med levende musik.

På dagen havde vi en 50års jubilar, som fik overrakt en 50 årsnål, hvor også Distriktes  og Farums Gildemestre deltog.

Et par dage senere afholdt vi reception i Galaksens Café, hvor vi havde inviteret venner fra vores nabogilder,  spejderledere og tidligere gildebrødre, ligesom mange af vores egne lagde vejen forbi til en hyggelig stund. Ingvar Frier fortalte lidt om, hvad gildebevægelsen står for og hvad Værløse Gildet har bedrevet gennem årene, og der blev vist video med billeder fra de mange år. Borgmester Ole Bondo  overbragte kommunens hilsen ledsaget af en check på kr. 5.000. Landsgildet begavede os med en lille skulptur.  Mange andre, både gildevenner og spejdergrupper havde en hilsen med til os. Værløsegildet havde også gaver med. Værløses  spejdergrupper modtog hver en en økse, og der blev givet checks til Værløse Julehjælp, Danner Stiftelsen, Læger uden Grænser og Gambiaprojektet (Hanns Vibe Nursery). Det var nogle dejlige dage.

 

 
Deltagere i turen til Kullen 2010
  Telt-/hyttetur
Hvert år i august eller september arrangerer hyttegruppen en tur til et smukt sted i Danmark eller Skåne. Vi mødes fredag aften og hygger os omkring bålet. Lørdagen er altid programsat med en kulturaktivitet, og aftenen slutter med mad over bål, sange og hygge. Søndag formiddag vil der altid være endnu en aktivitet, inden turen går hjemad.

Inden for de sidste par år er turen bl.a. gået til Blekinge, Århus, Fynshoved, Karrebæksminde, Torekov, Falsterbo, Tåsinge, Söderåsen, Knäräd og Kullen, Møns Klint, Nakskov, Fakse, Samsø og Grottbyn i Sverige.

Deltagerantallet har gennem årene varieret fra 14 deltagere helt op til 36.

Turen i år skulle have fundet sted på Bornholm, men blev udsat til 2021 på grund af Covid-19.